Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac. Nam consectetur velit et erat fermentum aliquet. In laoreet, sem sit amet faucibus pulvinar, purus tellus tincidunt ex.

Categories

Recent Posts

Kemisk peeling

Cosmelan

Cosmelan är behandlingen för dig som verkligen vill gå in för att få bort hyperpigementeringar. Behandlingen består av 2 steg.

Steg 1. På salongen rengörs huden och avfettas för att öka penetreringen av aktiva ingredienser i den mask som appliceras. Cosmelanmasken ska sitta på i 8-10 timmar, detta avgörs beroende av din hudtyp. Masken tvättar du själv av hemma med kallt vatten efter den tid du har fått information om under appliceringen. Masken ska alltså sitta på hela dagen vilket gör att dom flesta gör detta under en ledig dag då man kan åka direkt hem.

Steg 2. Hemmabehandling 6 månader. Du fortsätter depigmenteringsprocessen hemma med produkter och instruktioner som du får med dig hem från salongen.

Produkter som ingår:
Cosmelan 2 creme -reglerar melaninproduktionen och boostar effekten av Cosmelan masken.
Melan recovery- Intensivt vårdande och fuktgivande. Återställer hudens skyddsbarriär.
Melan 130+ Pigment control- En kombination av kemiskt och fysikaliskt solskydd, skyddar mot UVA, UVB, IR och HEV-ljus.

När du gör en Cosmelan behandling är det otroligt viktigt att alltid använda solskydd. När huden exponeras för solljus triggas den att producera mer melanin som ger upphov till hyperpigmenteringar.

kemisk peeling stockholm

Mesoeclat

En hudföryngrande behandling som ger resultat direkt. Perfekt för trött och glåmig hy som vill ha lyster och förbättrad struktur tillbaka! Mesoéclat stimulerar hudens försvarsmekanismer och reducerar ålderstecken.

Behandlingen börjar med rengöring, efter det appliceras Mesoéclat kemisk peeling. Därefter läggs en Mesoeclat ampull som innehåller kraftiga antioxidanter och mjukgörare. Behandlingen avslutas med en lugnande och återfuktande mask och därefter Mesoéclat kräm och solskydd.

Kan göras som en enskild behandling eller som en kurbehandling om 3-5 behandlingar med 14 dagar emellan. Eftersom penetreringen av dom aktiva ingredienserna ökar vid varje behandling så förstärks resultaten över tid.

Fördelar med behandlingen:
-Ökar cellförnyelsen i överhuden
-Huden får tillbaka sin förlorade lyster
-Djupt återfuktande
-Ökad fasthet i huden
-Minskar rynkor & linjer
-Kan förebygga pigmentfläckar

Vem passar behandlingen för?
-Alla hudtyper, även känslig.
-Alla fotohudtyper, även mörkare hudtoner får fina resultat.
-Alla nivåer av hudåldring.

Mesoestetic Kemisk Peeling, specifika mål

Mesoestetic har marknadens bredaste sortiment av kemisk peeling. För att just du ska få hjälp med ditt specifika problem skräddarsys alla behandlingar efter en grundlig hudanalys.Ibland räcker det med En behandling för att ge huden en uppfräschning, för mer specifika problem rekommenderas en kurbehandling om 3-4 behandlingar med 14 dagar emellan.

Exempel: hudföryngring, hyperpigmenteringar, akneärr

Konsultation Kemisk peeling

Konsultation för dig som funderar på kemisk peeling, rådgivning av produkter för ev förbehandling.

Priser och bokning

Du kan se aktuella priser och boka behandlingar genom vår onlinebokning.