Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac. Nam consectetur velit et erat fermentum aliquet. In laoreet, sem sit amet faucibus pulvinar, purus tellus tincidunt ex.

Categories

Recent Posts

Botox

Be Your Best

Med Vistabel och botox reducerar vi de rynkor och linjer som naturligt uppstår i ansiktet med åldern. Alla behandlingar hos oss utför av legitimerad specialistläkare. Under en behandling injiceras botulinumtoxin i huden. Effekten är att din hud blir slätare och åldrandet.

Fillers

Be Your Best

Fillersbehandling reducerar rynkor och veck, men kan även användas för att skapa volym i t ex läppar och för att ge ansiktskonturering. Vi använder oss av produkter från en mängd olika märken.

AquaGold

Be Your Best

AquaGold är det senaste inom medicinsk hudvård. ”The golden coctail”. En fantastisk BOOST för din hud som ger både glow och uppstramning!

MicroNeedling

Be Your Best

Microneedling är en djupgående och avancerad nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen. Microneedling behandlar effektivt bl.a. ärrvävnad, trött och glåmig hy, förstorade porer, fina linjer och rynkor..

Keratinvax extension

Be Your Best

Hårextensions med keratinvax sliter aningen mer på håret än tejpmetoden. Har du ”vanlig” kvalité är detta en bra metod. Resultatet håller ca 3-6 månader – helt beroende på hur fort det egna håret växer.

Tape in extension

Be Your Best

Tape in extensions passar tunt hår och orsakar minimal skada på det egna håret. Håret kan användas mer än en gång vid rätt skötsel, oftast minst 2 omsättningar,.

Spraytan

Be Your Best

Vi arbetar med spraytanmärket Black Magic Tan som ger en naturlig och djup solbränna. Färgen är oerhört snabbtorkande samt är luktfri.

Naglar

Be Your Best

Vi arbetar med gelé (ej akryl) ifrån Lilly Nails vilket är ett populärt, svenskt märke utav oerhört hög kvalité.

Fransar

Be Your Best

Vi erbjuder signalfransar, mixfransar och volymfransar. Mitt mål är att skapa dina drömfransar utifrån just dina önskemål

Ansikts-
behandlingar

Be Your Best

Vår hudterapeut Annelie erbjuder en mängd olika ansiktsbehandlingar

Kemisk peeling

Be Your Best

Vi erbjuder olika behandlingar med kemisk peeling

Plasma Pen

Be Your Best

Med Ultra V Plasma Pen behandlas lös överskottshud utan kirurgiskt ingrepp och med minimal återhämtningstid.

Massage

Be Your Best

Klassisk svensk massage där djupa knådningar alterneras med töjningar och tryck för att behandla och få musklerna och dig, att slappna av på bästa sätt.