Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac. Nam consectetur velit et erat fermentum aliquet. In laoreet, sem sit amet faucibus pulvinar, purus tellus tincidunt ex.

Categories

Recent Posts

Fillers Stockholm

Be Your Best

En behandling med fillers används för att skapa volym. Fillers kan injiceras så den fyller rynkor och veck, eller för att ändra ansiktets konturer. Behandlingen utförs av Paulina som är legitimerad specialistläkare.

Med tiden får vi naturligt rynkor och veck. Det beror på ålder, musklers upprepande rörelser och yttre omständigheter som sol eller rökning. Injektionsbehandling med fillers reducerar alla sorts rynkor, genom att fylla upp vecket. Med en fin nål injiceras fillers längs med rynkan.

Eftersom fillers adderar volym kan det också användas till att skapa konturer i ansiktet. Vanligt förekommande behandlingar är att modelera näsan, fylla läppar, skapa volym i kinder och längs käkben.

En fillers behandling kan med fördel kombineras med Botox som reducerar de rynkor som uppstår på grund av ansiktsmusklers upprepade rörelser.

För- och nackdelar med fillers

fillers stockholm

fillers stockholm

Fillers är en väldigt populär behandling och det har sina anledningar. Fillers ger omedelbart resultat i och med att volym injiceras. Det är få biverkningar och du kan direkt efter en behandling fortsätta med din vardag. Behandling med fillers går väldigt snabbt. Vi erbjuder även lokalbedövning mot nålsticken.

Fillers är inte en permanent behandling. Vill man behålla resultatet behövs kontinuerlig påfyllning i det behandlade området. Rodnad kan förekomma direkt efter behandlingen och det kan kännas stramt där fillers har injicerats.

Hur går behandling med fillers till?

Inför en fillers behandling får du först tid för konsultation med en specialistläkare. Tillsammans med dig går ni igenom dina önskemål och du får svara på några frågor om din hälsa. Läkaren rekommenderar vilken typ av behandling som är bäst för dig. Du får information om behandlingen samt för- och nackdelar.

Om du önskar så kan en fillersbehandling oftast utföras direkt efter konsultationen. Vill du istället gå hem och fundera så bokar vi en tid till en annan dag.

Själva behandlingen med fillers går fort. Stickningar med nålen kan hos vissa ge obehag och vi erbjuder alltid lokalbedövning. Efter behandlingen kan du återgå till vardagen. Tänk på att inte röra det behandlade området de närmaste timmarna efter behandlingen. Du kan också direkt efter behandlingen känna dig lite öm och få blåmärken och rodnad.

Riktlinjer kring Fillers

För att få behandla med läkemedel i Sverige måste det finnas en ansvarig läkare. Fillers räknas idag inte som läkemedel, så länge inte bedövning används.
Generalagenterna för produkterna säljer både i Sverige och utomlands, enbart sina produkter till legitimerade läkare eller legitimerad sjuksköterska med namngiven ansvarig läkare. För att komma runt detta beställer många kliniker sina produkter från andrahands leverantörer i andra länder. Kvaliten blir då svår att säkerställa, och ofta levereras piratkopior från t ex China.

Våra behandlingar utförs alltid direkt av ansvarig specialistläkare och produkterna beställs direkt från tillverkaren i Sverige. På så sätt kan vi både garantera att behandlingen utförs av kompetent personal och att vi använder originalprodukter direkt från fabrik. Vi kan även erbjuda bedövning.

Frågor om Fillers

Be Your Best

Hur lång effekt ger Fillers
Inte permanent
En behandling med fillers varar länge, men inte för alltid. Du kan när du vill göra om behandlingen och fylla på eller addera volym. Oftast behöver den göras om efter 6 månader, men det beror mycket på din egna tycke och smak.
Vad kan man behandla med fillers?
Många möjligheter
Det finns många olika områden som kan behandlas. Här är några exempel på behandlingsområden med fillers:
1. Volymbehandling.
2. Konturering av t ex kindben och näsa.
3. Veck, rynkor och linjer.
4. Ärr
5. Utfyllnad av läppar.
Vilka produkter används för fillers?
Juvéderm
Vi använder en mängd olika varumärken, bla Juvederm, Stylage och Restylane.
Måste jag vara 18 år för att behandlas med fillers?
Ja, vi utför endast behandlingar på dig som är över 18 år.