Fillers Kindben & Käke!
Behandlingar i Stockholm

Be Your Best

Definierade käkar och kindben associeras med skönhet. Med fillers kan vi definiera kindben och käkparti. Det kallas för att konturera eller modulera. Ingreppet är en säker metod som ger omedelbart resultat

Fördelen med fillers är att en behandling går fort och det finns få biverkningar. Det är därför en utmärkt metod för att konturera ansiktets former. En fillers behandling av kindben eller käkparti bygger volym och på så sätt blir områdena mer framträdande. Vi kan även till viss del modulera om formen.

Så går en fillers behandling till!

fillers kindben stockholm

fillers kindben käke stockholm

Innan behandlingen får du träffa läkaren. Det kan göras i samband med behandlingen eller som en enskild konsultationstid. Tillsammans går ni igenom de förväntningar du har och hur behandlingen ska anpassas till dig. Du får möjlighet att ställa frågor och du får även allmän information. Själva behandlingen tar cirka 30 minuter. Du får bedövning innan och de flesta tycker inte att det gör ont. Det kan dock kännas aningen obehagligt.

Resultatet från fillers behandlingen märker du omedelbart. Direkt efter behandlingen får du viss rodnad och du kan känna dig öm. Det går över fort och ska ha lagt sig helt efter ca 1 vecka.

Boka behandling

Ingen behandling är den andra lik, därför vill vi först träffa dig på en konsultation innan själva behandlingen. På en konsultation går du tillsammans med läkaren igenom dina förutsättningar, önskemål och förväntningar. Vi ger svar på dina frågor och lämnar information. Om du vill så går det ofta att utföra behandlingen direkt efter konsultationen. Det går också bra att boka tid till någon annan dag.

Du kan boka behandling och se priser på vår onlinebokning.

Frågor och svar om fillers kindben / käke

1. Hur länge varar resultatet från en fillers behandling av kindben och käke?
Resultatet från en behandling varier en aning. Vi brukar rekommendera fillers från Stylage som har längre effekt. Då håller sig effekten i upp till 2 år.
2. När syns resultat från fillersbehandlingen?
Du märker omedelbart resultat från en fillers behandling. Du kan vara lite öm, svullen och få rodnad direkt efter behandlingen, men så fort den lagt sig så ser du resultatet i sin helhet.
3. Vilka produkter används för fillers behandling av käke eller kindben?
Vi kan erbjuda produkter från en mängd olika tillverkare, bland annat Stylade, Juvederm och Restylane
4. Hur gammal måste jag vara för en fillers behandling av kindben och käke?
Vi behandlar bara personer som är 18 år och äldre. Det gäller alla våra behandlingar, oavsett om du har målsmans tillstånd eller ej.
5. Vad kostar en fillers behandling av kindben och käke?
Priset varierar lite från person till person, men cirka 3.800kr per område. Vill du behandla både kindben och käke så ger vi rabatt.