Fillers läppar!
Behandlingar i Stockholm

Be Your Best

Fillers bygger volym och kan med fördel användas för att få mer fylliga läppar, konturera och ändra form på läpparna eller reducera läpprynkor. En behandling med fillers återfuktar även dina läppar.

Läppar är en viktig del av vårt utseende och många drömmer om de perfekt putade läpparna. Det är inte ovanligt att man upplever att sina läppar är tunna, saknar spänst och är torra. Något som med åldern förvärras. Med fillers kan vi fylla ut läppar, vi kan konturera läpparnas form, reducera veck och återfukta läpparna.

fillers läppar stockholm

fillers läppar stockholm

Förstoring av läppar och läppkonturering med fillers

Fillers bygger volym. På så sätt kan vi inte bara förstora dina läppar och göra de fylliga. Vi kan även bygga volym på rätt ställen och på så sätt forma läpparna, så kallade konturering. Med konturering så kan vi skapa mer symmetri eller på andra sätt ändra formen av dina läppar.

För att uppnå förstoring och konturering av läppar är en behandling med fillers en mycket säker metod. Fillers som injiceras i läpparna består av hyaluronsyra, ett naturligt ämne som finns i kroppen

Behandling av rynkor på läpparna med fillers

Alla är vi olika, så också våra läppar. Vissa har naturligt mer rynkor och veck, för andra kommer det med åldern. Faktorer som rökning genererar öven rynkor. För att reducera rynkor och veck på läpparna injicerar vi fillers i rynkan. Fillers adderar volym och veckar på så sätt ut rynkan.

Hyaluronsyra, ett ämne som naturligt finns i kroppen, ger läpparna mer fukt. Fillers består av hyaluronsyra och återfuktar på så sätt även dina läppar. Resultatet blir läppar som är fylliga, släta och med lyster.

Boka behandling

Ingen behandling är den andra lik, därför vill vi först träffa dig på en konsultation innan själva behandlingen. På en konsultation går du tillsammans med läkaren igenom dina förutsättningar, önskemål och förväntningar. Vi ger svar på dina frågor och lämnar information. Om du vill så går det ofta att utföra behandlingen direkt efter konsultationen. Det går också bra att boka tid till någon annan dag.

Du kan boka behandling och se priser på vår onlinebokning.