Fillers näsa!
Behandlingar i Stockholm

Be Your Best

Fillers bygger volym och kan med fördel användas för att konturera näsa. Med fillers kan vi jämna ut ojämnheter i näsan, göra den rakare eller på annat sätt ändra form på din näsa

Näsan är en vanlig kroppsdel som vi inte känner oss nöjda med. Många upplever att deras näsa är kantig, ojämn, inte är tillräckligt rak eller på annat sätt är missnöjd med näsans utseende. Med fillers kan vi modulera och ändra formen på näsan, exempelvis så att den blir rakare eller upplevs smalare.

Konturering av näsa med fillers

Många är på ett eller annat sätt inte nöjda med näsans utseende. En symmetrisk näsa är en viktig del för balansen i ansiktet Med fillers konturerar vi näsan och skapar symmetri eller på annat sätt ändrar näsans form

Fillers är ett bra alternativ till näskirurgi. Vi använder oss av produkter från Stylage och Juvederm som innehåller hyaluronsyra, ett naturligt ämne som finns i kroppen. En fillers behandling av näsan är en säker metod med få och milda biverkningar. Effekten av behandlingen sitter kvar länge, uppåt emot ett par år.

fillers näsa stockholm

fillers näsa stockholm

Boka behandling

Ingen behandling är den andra lik, därför vill vi först träffa dig på en konsultation innan själva behandlingen. På en konsultation går du tillsammans med läkaren igenom dina förutsättningar, önskemål och förväntningar. Vi ger svar på dina frågor och lämnar information. Om du vill så går det ofta att utföra behandlingen direkt efter konsultationen. Det går också bra att boka tid till någon annan dag.

Du kan boka behandling och se priser på vår onlinebokning.