Reducering rynkor, linjer och veck!

Be Your Best

Fillers är en effektiv metod för att reducera rynkor, linjer och veck. Fillers injiceras under rynkan och vecklar ut den. Behandlingen går fort och du får omedelbart resultat.

Rynkor, linjer och veck kommer naturligt med åren. Faktorer som rökning och sol skyndar även på processen. En fillers behandling slätar ut rynkorna genom att addera volym. Fillers tillför även fukt till huden.

Så går en fillers behandling till

Innan själva behandlingen påbörjas får du först träffa en läkare hos oss. Tillsammans diskuterar ni vad du önskar uppnå med behandlingen. Du får också allmän information och möjlighet att ställa frågor.

Behandlingen i sig kan vi oftast göra direkt inpå konsultationen, eller om du hellre vill så bokar vi en tid till en annan dag. Behandlingen tar ca 30 minuter. Efter behandlingen syns resultatet direkt. Det är vanligt med rodnad och att man känna sig öm efter behandling med fillers. Resultatet varar i ca 6 månader

fillers rynkor stockholm

fillers linjer stockholm

Boka behandling

Ingen behandling är den andra lik, därför vill vi först träffa dig på en konsultation innan själva behandlingen. På en konsultation går du tillsammans med läkaren igenom dina förutsättningar, önskemål och förväntningar. Vi ger svar på dina frågor och lämnar information. Om du vill så går det ofta att utföra behandlingen direkt efter konsultationen. Det går också bra att boka tid till någon annan dag.

Du kan boka behandling och se priser på vår onlinebokning.