BB Glow

BB Glow

Vid en BB Glow behandlingen kombinerar man en microneedling behandling med valfritt serum utvecklat av den ledande koreanska tillverkaren Stayve.

På detta sett kombinerar man de positiva effekterna av microneedling som ger huden förbättrad hudton, lyster, ökad elasticitet och minskade porer med valfritt serum med antingen concealer effekt eller serum riktat mot ett visst problemområde som torr hud, acne, pigmentförändringar, förlorad elasticitet eller rynkor.

Serum som väljs ut slussas ned i hudens mha 36 tunna sterila engångsförpackade nålar. Nålarna skapar mikrokanaler i huden samtidigt som dem orsakar en kontrollerad skada varpå tillväxthormoner frisätts som leder till ökad cellförnyelse och bildning av bl.a kollagen och elastin. Nybildningen av de kroppsegna fibrerna bidrar till att huden blir mer elastisk, tålig och får en ökad spänst. Dessutom bidrar microneedling till en ökad cirkulationen i huden vilket leder till förbättrad syresättning och näringsutbyte. Den ökade cirkulation gör att huden får en ökad lyster, ser klarare ut och man får ett piggare utseende.

Behandlingen börjar med djuprengöring av huden, light peeling och därefter påbörjas microneedling med BB Glow serum som anpassas till kund beroende på hudbesvär och önskemål. Efter beh får man ligga med en lugnande kylande och vårdande  ansiktsmask varpå man avslutar behandlingen med Stayve repairkräm.

Behandlingseffekt är bl.a:

-”filter” effekt (vid val av BB Glow med concealer effekt)

-en jämnare hudton

-ökad elasticitet i huden
-minskade porer
-slätare hudstruktur

-glow och lyster i huden