Filler Näsa

Filler näsa

Näsan har en stor betydelse för hur vi uppfattar ansiktets symmetri. Med filler kan man skulptera en näsa för att tex göra den mer feminin och nätt, bygga upp en nästipp, räta ut en böjd/krokig näsa, förbättra ansiktets profil samt ge intryck av en smalare näsa optiskt genom att placera fillers strategiskt.

Alla har vi olika näsor och skönhetsideal. Många som kommer för att göra näsfiller vill räta ut eller få en mer rak form på näsan tex efter en olycka. Till dem som funderat på näskirurgi är näsfiller ett bra första alternativ då det dels är billigare, inte innebär sövning och andra risker med kirurgi samt resultaten är inte permanenta om man skulle ångra sig eller bara vill prova på en förändring ett tag.

Har man redan opererat näsan avråder vi från näsfiller korrigering då de blodkärl som försörjer näsan kan få en annan position/plats efter en näskirurgi vilket medför stora risker vid behandling där det är av yttersta vikt att man inte kommer åt dessa kärl.

För att bygga upp näsan använder man sig av hård filler som stadgar upp. Därför håller ofta resultatet länge upp till ca 1 år innan man behöver göra en ny behandling.