Läpp fillers

Filler läppar

Läppfiller kan användas för att forma läppar, förstärka konturer, skapa ”plut” och återföra volym man förlorat med ålder.  Med de nya tekniker och fillers som finns på marknaden idag kan man skapa väldigt naturliga resultat och anpassa resultat helt efter kundens önskemål.

Dock är det viktigt att man tänker på vilket ursprungsläge man har, tex lämpar sig inte alla läppar för sk ”heart lips” form eller ”keyhole pout”.

Vid behandling injicerar man ett mjukt material av hyaluronsyra. Materialet finns naturligt i våra kroppsvävnader och fungerar som en vattenmolekyl som attraherar fukt.

För att bygga upp en större läppvolym som inte finns från början behöver man oftast behandla i omgångar med påfyllning, tills man når önskat resultat. Därefter bör resultat hålla i sig i 6 månader eller längre.

Vid önskemål om mer naturliga/subtila resultat väljer vi fillers som är mjukare och mer lättflytande och kan anpassa mängden filler till tex 0,5ml. Vill man däremot bygga volym behövs fillers som kan bygga upp mer och är lite fastare i konsistens och upp till 1ml filler kan användas.

läppfiller - under

Lägg till din rubriktext här